Wit: foto 7

De laatste foto uit deze challenge! De challenge duurde iets langer dan 7 dagen, dus ik heb het niet gehaald. Misschien hebben jullie wel heel erg je best gedaan en 7 verschillende foto’s gemaakt? Ik ben benieuwd!

Laatste foto

De laatste foto van deze challenge is van een wit gebouw. De symmetrie en repetitie zijn de belangrijkste compositie elementen in deze foto. Het witte gebouw wordt extra interessant door de ramen die de blauwe lucht weerkaatsen. Dit vind ik altijd een erg mooie kleurencombinatie. Het versterkt het idee dat de muren van het gebouw wit zijn.

De wit van dit gebouw was iets minder wit dan in de andere foto’s. Het belangrijkste is dat je dat goed weergeeft in de foto. Je hoeft het onderwerp dus niet witter te maken dan het in werkelijkheid is. Ook dit is belangrijk voor de lichtinstellingen van de foto. Dit is eigenlijk wat je het meeste van deze challenge kunt leren. De lichtinstellingen van je camera kun je nu misschien zo instellen dat de foto niet snel meer overbelicht of onderbelicht is. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *