Wit: foto 6

Alweer bijna de laatste foto! De challenge is nog niet makkelijk. Drukke dagen en weekenden zijn natuurlijk geen goed excuus, maar wel de reden dat is weer te laat ben! 😉

De foto

De foto van vandaag heb ik tijdens de lunchpauze genomen op het werk. De witte zwaan zwom langs de kant. Ik wilde eerst een foto maken van de zwaan op open water, maar hij bleef me volgen. Toch is de foto nog niet zo erg mislukt als ik dacht. De schuine lijn geeft een interessant compositieelement. Al met al ben ik dus nog best tevreden met de foto! Deze keer heb ik de foto weer met mobiel gemaakt, en met de standaard Android software bewerkt tot zwart wit.

Originele foto

Voordat ik de foto bewerkte was hij (natuurlijk) niet zwart wit. Daarnaast heb ik hem wat bijgesneden. Welke foto vinden jullie mooier?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *