Wintersport!

Vorige week had ik geen updates, omdat ik op wintersport was. Deze week probeer ik dat helemaal goed te maken! De hele week heb ik mijn camera meegesleept op de piste om een paar mooie plaatjes te schieten. Hieronder is dan ook de collectie te zien.

Nog een tip voor als je op wintersport gaat! Je kunt er het beste voor zorgen dat je een zoeker op je camera hebt zitten om met je oog doorheen te kijken. Met de felle zon en al het wit om je heen zul je merken dat je zonder zoeker op een LCD scherm niet veel zult zien. Het scherm zal veel te veel reflecteren en door je skibril zie je al wat minder! Ik heb nog niet uitgevonden hoe je dit het beste kunt oplossen.

Goed, ik heb dus niet kunnen zien wat voor foto’s ik maakte, aangezien mijn camera geen zoeker heeft. Volgende keer beter! Wel is het gelukt wat actiefotos te maken en het landschap te fotograferen. Een aantal keren kon ik niet zien waar de camera op focuste, waardoor de foto onscherp is geworden. Wel jammer! Hieronder zijn de foto’s te zien die wel goed zijn gelukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *