Nikon special edition camera’s

Op 25 juli viert Nikon zijn honderdste verjaardag. En natuurlijk is dat iets om groots te vieren! Speciaal voor deze gelegenheid brengt Nikon een aantal van hun camera’s uit op een nieuwe manier. Voor zover ik nu kan zien zijn het echt de camera’s in het hoge segment die ze herontwerpen. Misschien voegen ze er nog wat toe en zitten er uiteindelijk nog wel wat betaalbare ontwerpen tussen. 😉

De Special Edition camera’s

Nikon brengt 2 verschillende camera’s uit en een aantal lenzen. Ze hebben er voornamelijk voor gezorgd dat het product weer een totaal nieuwe look krijgt en je krijgt wat extra accessoires. De kleur van de camera is in dit geval niet zwart, maar antraciet, wat een premium look geeft. Hetzelfde geldt voor de heruitgebrachte lenzen.

Hieronder zie je wat plaatjes van de D5 en de accessoires.

Daarnaast brengen ze in Swarovski kristal een model uit van hun eerste camera: De Nikon model I.


Hoewel het leuk is dat ze camera’s opnieuw uitbrengen, hoeven we niet niet te wachten op een nieuw model camera. De speciale edities zullen speciale lensdoppen hebben om aan te geven dat het om het model gaat ter ere van het 100 jarig bestaan. Als je dus niet zoveel waarde hecht aan de looks van de camera, maar aan de functionaliteit, zul je waarschijnlijk goedkoper uit zijn met het huidige model.

Hier kun je al hun producten bekijken ter ere van hun 100 jarig bestaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *