About

Ben jij iemand met een passie voor fotografie? Ben je geïnteresseerd in hoe je je fotografie skills kunt verbeteren? En ben je vastgelopen omdat het maar niet wil lukken?

De hoeveelheid informatie die je op internet tegenkomt om je verder te helpen met fotografie is enorm en het is lastig om er uit te filteren wat interessant is voor jou. Daarom startte ik Photodays, dé plek waarmee ik beginnende fotografen wil helpen om snel te groeien. Mijn ideologie: iedereen kan leren fotograferen, als je er maar genoeg tijd in steekt! Om deze reden ben ik begonnen tips te delen en challenges te posten die iedereen kan doen om zijn fotografie te verbeteren.

In 2016 heb ik Photodays opgericht als de blog waarbij je lekker veel in de praktijk bezig kunt gaan. Ik probeer dagelijks een update te geven met betrekking tot fotografie. Ik richt me voornamelijk op amateurfotografen die door met anderen te praten veel meer willen leren over hun foto’s. Dit is dus een plek om je foto’s uit te wisselen en elkaar tips te geven. En het leukste gedeelte komt nog: Het draait allemaal om jou! Ja, inderdaad, in deze blog ben ik niet de lerares die je alles vertelt over fotografie. Oké, eerlijk is eerlijk, ik zal wel wat informatieve dingen op de blog zetten, die je kunt gebruiken in jouw fotoshoots. Ik zal bijvoorbeeld behandelen hoe je je camera het beste kunt gebruiken voor jouw doeleinde. Het belangrijkste vind ik wel dat je zelf lekker bezig bent, je hobby! En dat is waar deze blog voornamelijk op richt.

Challenges

Hoe het werkt? Jij maakt foto’s, en door het vaker te doen wordt je er steeds beter in! Het maakt hierbij niet uit of je al verder gevorderd bent of je eerste foto ooit maakt, want het werkt voor iedereen.

Met behulp van je eigen motivatie en deze pagina maak je foto’s in een bepaalde categorie verspreid over 7 dagen. Je bepaalt zelf of dit 7 dagen in een maand zijn of dat de dagen verder verspreid zijn, als je bijvoorbeeld weinig tijd hebt. Al is het natuurlijk wel zo dat hoe vaker je het doet, hoe sneller je leert.

Kun je niet wachten? Begin meteen!

Voor meer informatie over de achtergrond van fotografie en meer kun je terecht bij de Foto Facts. Hier leer je de basis informatie over belichting, compositie, stijlen en meer. Succes met fotograferen!

Ik leer door mezelf uit te dagen steeds beter te worden. En daarin probeer ik alles mee te nemen: Camera goed instellen, foto’s (na)bewerken, maar ook hoe je ze kunt printen en hoe je indruk kunt maken met je fotoboek! Niet onbelangrijk 😉